Neli staari toortordis

IMG_20160619_213112

2

Põhi:
1 tass (150g) kuivatatud datleid
1 tass (150g) mandleid
4 spl kakaopulbrit
1 peotäis koorimata kanepiseemneid
3 spl taimepiima
3 spl vett

Leota datleid eelnevalt kuumas või külmas vees (kuumas vees lähevad kiiremini pehmemaks). Purusta pähklid kohviveskis, uhmriga või köögikombainis peeneks puruks. Pane kurnatud datlid koos purustatud mandlite ja kakaopulbriga köögikombaini. Vajadusel lisa veidi vett või taimepiima. Mina lisasin mõlemat kokku umbes 6 supilusikatäit. Kaabi saadud segu kaussi. Lisa kanepiseemned ja mudi tainas läbi, et seemned taignaga seguneks (tee käed märjaks, et mass peopesadesse ei kleepuks). Suru mass küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja.

Täidis:
2 banaani
300g maasikaid (u. 25 tükki)

Viiluta banaanid ja püreeri maasikad. Laota banaaniviilud koogi põhjakihile ühe kihina. Kalla peale maasikapüree ning aseta tort sügavkülma tahenema. Arvesta, et tahenemiseks kulub vähemalt paar tundi.

IMG_20160619_213451

Ps! Ära unusta kaunistada erinevate värvikombinatsioonide ja maitsetega. Mina kaunistasin mustikajahu, kookoshelveste, chia ja kõrvitsa seemnetega.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s