Vegan õhtusöök Uues Õues

Vegan_htus_kFoto: Mona Menets

Panin ennast proovile, valmistades vegan õhtusööki üle 120’le inimesele. Käiku läksid köögi kõige suuremad nõud ning nii kokkamiseks kui ka koristamiseks kulus mitmeid-mitmeid tunde. Kogemus oli see-eest aga väga meeldiv ja õpetlik.

Vegan_htus_k_4Foto: Mona Menets

Vegan_htus_k_12Foto: Mona Menets

Vegan_htus_k_13Foto: Mona Menets

Valmistasin lihtsa ja värvilise tatraroa ja salati ning Kristen ja Rando hoolitsesid magusa suutäie ja kotlettide vorpimise eest.

Värviline tatraroog
1 tass tatart
10 šampinjoni
2 paprikat
1 brokkoli
1 purk konserveeritud ube
roosat soola, tüümiani, pipart

Keeda tatar soolaga maitsestatud vees pehmeks. Hauta pannil seened ja maitsesta neid tüümiani ja pipraga. Hauta potis tükeldatud brokkoli ja paprika. Sega hautatud köögiviljad tatra hulka ning sega läbi.

Salat
1/2 hiina kapsast
2 tomatit
1-2 avokaadot
1 punane sibul
1 spl õunaäädikat
1 spl palsami äädikat

Tükelda kõik salati koostisosad. Sega kokku ning maitsesta äädikaseguga. Vegan_htus_k_2 Foto: Mona Menets

Vegan õhtusöögi lingi leiab SIIT.

DCIM101GOPRO
DCIM101GOPRO

DCIM101GOPROKohtumiseni juba uuel Vegan õhtusöögil septembriskuus!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s